OM

Om Birgittas Atelje´

Birgittas Ateljé riktar sig till dig som söker en fotograf och har en dröm om vackra bilder på dig och dina kära.

Något att hänga på väggen, något att ge bort i present. Tackkort/ julkort att skicka. Fina minnen att komma ihåg med hjälp av kärleksfulla och glädjefyllda bilder. Bilder som får dig att le och kanske t.o.m. fälla en tår

Jag vill hjälpa dig att få just de där bilderna du drömmer om. Hör av dig till mig så hjälper jag dig och vi kan tillsammans planera tid, plats och vilken typ av fotografering du vill ha.

Birgitta, fotograf

 

VEM ÄR JAG

Jag mår som bäst när folk omkring mig skrattar.

Jag gillar sovmorgon och sträcker gärna ut mig i sängen ihop med katten.

Jag gillar kantareller och kaffe, fast inte tillsammans då...

Jag har en förkärlek till Norrland och landsbygden.

När jag är ledig vill jag gå omkring barfota på vårt lantställe i Junsele eller gå i ett par vandrarkängor uppe i Fjällen.

Min familj betyder mest och i andra hand kommer min kamera.

Min fotohistoria började när jag var 19år i Sundsvall. Sedan dess har det varit givet att jag ska stå med en kamera i hand. Människan i livet är mitt focus. Jag fotograferar nyfödda och barn i alla åldrar och skeenden, konfirmationen, studenten, familjen. Många har kommit tillbaka när det är dags för bröllop. Jag har lång erfarenhet när det gäller viktiga dagar som bröllop då allt måste fungera in i minsta detalj. Stort tålamod när det gäller barn och familjefotograferingar då barn i olika åldrar har sina egna idéer och det handlar oftast om att se just det barnets personlighet så får man de mest personliga bilderna. Jag tror på att leka fram bilderna istället för att tvinga fram något. Kika in på mina sidor och låt dig inspireras.

Glöm inte att höra av dig Här om du vill ha kontakt med mig.

Birgitta

 

Gravidfotografering

Nyföddfotografering

Barn/Familjefotograferingar

Bröllopsfotografering

Företagsfotografering

Skadefotografering

ID/Körkortsfotografering

 

 

 

 

 

Birgittas Ateljé

Nyland 204

882 91 Långsele

070-6042662

foto@birgittasatelje.se